dissabte, 12 de setembre del 2009

Una altra iniciativa




Ahir, 11 de setembre del 2009, una de les nostres diades nacionals, estava fent un torn a la paradeta de Sobirania i Progrés a l'Arc del Triomf, venent algunes samarretes i alguns llibres, i sobretot recollint moltes signatures per la ILP Televisió sense fronteres, quan de sobte se'ns va acostar un home.

Quan va adonar-se de per a què eren les signatures que recollíem, es va treure una targeta de la jaqueta. En Miquel Lladó i Martín és d'aquelles persones que elogio des d'aquest bloc perquè tenen iniciativa pròpia. A dir veritat, jo ja coneixia el seu projecte i ja el tinc al meu ordinador, però la trobada d'ahir és l'excusa perfecte per parlar-vos-en: ell és l'autor d'un programa informàtic de gran utilitat: la NostraTV.

La Nostra TV és un programa "senzill", si el Miquel em permet la frivolitat, però tremendament necessari. El que fa és enllaçar les televisions més importants i les més interessants dels Països Catalans que emeten per la internet o hi tenen vídeos penjats. Hi podem trobar des de les cadenes principatines del 3/24 i el TV3CAT (l'antic canal internacional amb el nom canviat) a la balear IB3 Internacional, TV Valenciana Internacional o Andorra TV, i unes quantes més d'arreu de la nació: de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar. A més a més, la versió 2.0 d'aquest programa inclou una pestanya on pots veure l'agenda de la programació d'aquell dia del canal que estàs veient. L'altra novetat és que una altra pestanya et permet escoltar un bon nombre de ràdios que també emeten a través de la internet. Finalment, la versió 2.0 també inclou una franja de propaganda, necessària per finançar el manteniment d'aquesta bona iniciativa.

Si voleu descarregar-vos el programa només heu d'anar al seu lloc web www.lanostratv.cat ja que és absolutament gratuït.

3 comentaris:

  1. És excel·lent, Roger! Funciona perfectament; per fi aconsegueixo connectar amb el canal d'informació continua de la Televisió Valenciana (24/9) i, quina casualitat, Rajoy en directe!

    Deixant aquest detall (esperable) de banda, trobo genial el programa. Moltes gràcies a Miquel Lladó, i a tu per difondre'l! (amb permís, faré el mateix a l'In varietate concordia).

    Salut, Roger.

    ResponElimina
  2. Doncs és una molt bona iniciativa i una eina collonuda!. Gràcies per la informació.

    ResponElimina
  3. Acabo de veure que en parles Ferran. Ben fet: les bones idees s'han d'escampar!

    De res Asimetrich, per una vegada la informació ha anat de mi cap a tu. De totes maneres em portes un llaaaaarg avantatge!

    ResponElimina

Visites úniques