dilluns, 7 de setembre de 2009

L'advocat de l'estat espanyol sobre el referèndum d'Arenys és un excandidat de la FalangeEl govern de Zapatero ha prohibit la consulta popular d'Arenys de Munt i utilitza un advocat falangista per defensar la seva posició als tribunals.No expressaré cap opinió al respecte. Crec que el titular és, de per si, més que explicatiu del que passa a aquest estat espanyol plurinacional. Us deixo només l'enllaç de la notícia a la Vanguardia.


El proper dia 11 de setembre tothom a la manifestació de Barcelona! A les 17 h. a pl. Urquinaona!


4 comentaris:

 1. Sense paraules. Només sé que el 13 seré a Arenys, ni que sigui per tocar els collons als fatxes que, sembla, no volen perdre's la festa.

  Independència ja mateix, sisplau!

  ResponElimina
 2. Gràcies per passar-te pel meu blog!
  En quant a Arenys, crec que s'està fent una pilota massa grossa d'un referèndum simbòlic! Si la FAlange no s'hi hagués ficat pel mig ni n'hauriem sentit a aprlar!

  ResponElimina
 3. Glamboy69, tens raó, és només un referèndum simbòlic... i alguna cosa més; sinó, no hi hauria tanta gent nerviosa. Simbòlic, sí, i alguna cosa més.

  ResponElimina
 4. Ben fet Ferran! Jo miraré de ser-hi també, tot i que em cau més lluny.

  De res glamurós, m'agrada polemitzar també. Sobre el tema d'Arenys, però, penso com el Ferran: és molt simbòlic (i com molt bé dius havia de passar inadvertit) però la importància de tot plegat és la viva demostració que l'estat espanyol i els seus sequaços estan disposats a traspassar la frontera de la democràcia per defensar la unitat d'una España en español, que va dir hom.

  ResponElimina

Visites úniques