dilluns, 7 de setembre del 2009

L'advocat de l'estat espanyol sobre el referèndum d'Arenys és un excandidat de la Falange



El govern de Zapatero ha prohibit la consulta popular d'Arenys de Munt i utilitza un advocat falangista per defensar la seva posició als tribunals.



No expressaré cap opinió al respecte. Crec que el titular és, de per si, més que explicatiu del que passa a aquest estat espanyol plurinacional. Us deixo només l'enllaç de la notícia a la Vanguardia.


El proper dia 11 de setembre tothom a la manifestació de Barcelona! A les 17 h. a pl. Urquinaona!


4 comentaris:

  1. Sense paraules. Només sé que el 13 seré a Arenys, ni que sigui per tocar els collons als fatxes que, sembla, no volen perdre's la festa.

    Independència ja mateix, sisplau!

    ResponElimina
  2. Gràcies per passar-te pel meu blog!
    En quant a Arenys, crec que s'està fent una pilota massa grossa d'un referèndum simbòlic! Si la FAlange no s'hi hagués ficat pel mig ni n'hauriem sentit a aprlar!

    ResponElimina
  3. Glamboy69, tens raó, és només un referèndum simbòlic... i alguna cosa més; sinó, no hi hauria tanta gent nerviosa. Simbòlic, sí, i alguna cosa més.

    ResponElimina
  4. Ben fet Ferran! Jo miraré de ser-hi també, tot i que em cau més lluny.

    De res glamurós, m'agrada polemitzar també. Sobre el tema d'Arenys, però, penso com el Ferran: és molt simbòlic (i com molt bé dius havia de passar inadvertit) però la importància de tot plegat és la viva demostració que l'estat espanyol i els seus sequaços estan disposats a traspassar la frontera de la democràcia per defensar la unitat d'una España en español, que va dir hom.

    ResponElimina

Visites úniques